over suus

leuk dat je er bent!

Wat leuk dat je mijn website bezoekt. Ik ben Suus, officieel Suzanne. Iedereen noemt me Suus en ik heb het zelfs in mijn bedrijfsnaam verwerkt: ‘Bij Suus Coaching en Communicatie’. Mijn motto is: doen waar je blij van wordt. Ik hoop dat ik jou daar ook mee kan inspireren en mag helpen. Je kunt bij mij terecht voor creatieve coaching sessies en voor hulp bij communicatie en marketing zaken. Op deze pagina vind je meer informatie over wie ik ben en vind je het leuk om ook even persoonlijk kennis te maken, neem dan gerust contact met me op.

"Suus verstaat haar vak en daarnaast is ze ontzettend sterk in het coachen en luisteren naar wat je wil, professioneel maar heel persoonlijk, echt een aanrader!!”

Volg je hart

“In 2019 ben ik voor mezelf begonnen en heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Ik heb mijn hart gevolgd en doe dat iedere dag weer opnieuw. Mijn dagen zijn afwisselend en vooral creatief. Van het maken van een nieuwe website tot het helpen van een gevoelige tiener met het vergroten van het zelfvertrouwen. En daarnaast blijf ik mezelf graag ontwikkelen door veel te lezen en te blijven studeren.”

Bij Suus ben je welkom

Bij Suus ben je welkom. Welkom om te doen waar je blij van wordt. Met creatieve coaching samen op avontuur gaan of hulp inschakelen voor communicatie en marketing zaken, zoals het maken van een nieuwe website, vormgeven van een folder, schrijven van pakkende teksten, verzorgen van social updates en advertenties… Zo hou je zelf meer tijd over om te doen waar jij goed in bent en blij van wordt.

Je bent van harte welkom bij mij in de praktijk of op kantoor. Een heerlijke kop koffie of thee zet ik graag voor je. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de keuken te vinden om te koken en te bakken. Als je geluk hebt, valt er dus ook iets te proeven ;-). Stuur me even een berichtje en we maken een afspraak.

Kennis & kunde

Verschillende opleidingen, cursussen en workshops heb ik inmiddels gevolgd. Dit zijn er een paar:

• Creatieve (kinder)coaching
• NEI coaching
• COACHEE!
• Hooggevoeligheid

• Hooggevoelig & strong-willed (HG & SW)
• CRKBO geregistreerd docent / trainer
• Search Engine Optimalisation (SEO)
• Communicatiemanagement
• Communicatie design
• Grafische vormgeving

Coaching

Lieve jongen, je stond daar langs de kant… Te wachten op iemand om die aan te gaan moedigen. Ik zie je observeren. Intens genieten. De indrukken verwerken. Opgaan in de muziek. We hebben even oogcontact. We wisselen een glimlach uit en even later verras je me met een van jouw prachtige bloemen. Dankjewel lieve jongen. Blijf zoals je bent. Uniek. Oprecht. Puur.

Kinderen helpen om te blijven stralen of om weer opnieuw te gaan stralen, daar word ik ontzettend blij van. Met name kinderen die extra gevoelig of ook wel hooggevoelig / hoogsensitief zijn, komen bij mij in de praktijk. Een prachtige eigenschap, waardoor je opbloeit bij eerlijkheid, diepgang, creativiteit en saamhorigheid. Maar het kan ook lastig zijn. Hooggevoelige kinderen kunnen angstig of verlegen overkomen, maar in werkelijkheid zijn ze gevoeliger en hebben ze meer tijd nodig om alle prikkels te verwerken. Ik help kinderen en ouders om op een goede manier om te gaan met deze gevoeligheid en het in te gaan zetten als kracht. 

"You are amazing. Just the way you are.”

Communicatie

Folders ontwerpen, teksten schrijven, social media berichten maken… Wat is het fijn om al mijn creativiteit hierin kwijt te kunnen! Ruim 10 jaar heb ik kennis en ervaring op mogen doen bij verschillende bedrijven. Ontzettend veel geleerd en vooral de uitdaging om bedrijven verder te helpen, maken mij blij. Communicatie en marketing zaken hoeven niet ingewikkeld te zijn. Ze hoeven niet duur te zijn. Ik maak het graag makkelijk. Overzichtelijk. En als je ervoor openstaat, ook leuk! 

Ik wilde graag meer bedrijven gaan helpen. Mijn enthousiasme overbrengen en laten zien dat er snel stappen gezet kunnen worden. Eén aanspreekpunt met veel kennis en kunde, zodat ik je ook met meerdere dingen kan helpen. Goed, snel en betaalbaar. In 2019 heb ik daarom mijn eigen bedrijf Bij Suus Coaching en Communicatie opgericht en help ik vanaf dat moment meerdere mensen tegelijk. Gecombineerd met het coachen van kinderen en ouders, omdat ik dat ook graag doe. Een fantastische combi waar ik helemaal blij van word.

Contact

Lijkt het je leuk om ook even persoonlijk kennis te maken? Heb je vragen over creatieve coaching? Hulp nodig bij het schrijven van teksten of bijvoorbeeld met het maken van een contentkalender? Neem gerust contact met me op.